Behind the scenes 😄

Pana acum cateva zile nu credeam ca este asa greu sa te pui in fata camerei si sa incepi sa prezinti altora ceea ce tu faci de regula, ba chiar sa dezvalui cateva secrete. Asa cum v-am anuntat inca de saptamana trecuta, am filmat primul meu Q&A, cu mari emotii. Acum bine ca a trecut, stiu cum sa lucrez de aici incolo, cum sa ma organizez mai bine.

Sincera sa fiu, a fost si funny though. Sa vorbesti singur pentru muuuulte minute e chiar haios, daramite sa te vezi si in reluare :)), caci pe bune acum, ai de editat pana sa afisezi rezultatul final.

Sa va povestesc cum am reusit sa filmez clipul:

– mi-am setat camera frumusel, focalizat si toate cele

– mi-am luat telefonul cu toate intrebarile voastre

– mi-am luat si emotiile si balbele aferente si i-am dat bice

Am filmat dintr-o data cap coada, ca la final sa vad ca prima parte era blurata. Sooo…i-am mai dat o data pentru prima parte a filmuletului. Nu de alta, dar daca nu mai filmam inca o data, riscam sa ma vedeti prin ochii unui om beat :)) si nu cred ca ar fi fost prea placut. Partea de editat chiar mi-a placut, caci nu a trebuit sa umblu prea mult la ea, ici colo si gata videoul.

Acum sincer, daca imi spunea cineva acum cateva zile ca o sa imi fie greu sa vorbesc cu oamenii, majoritatea cunoscuti doar in online, nu l-as fi crezut, avand in vedere cat de guraliva sunt eu de fel. Ca sa stiti, eu sufar de logoree grava, amestecata cu o limbarita rapida…concluzia: ai doua variante, ori te plictisesc de moarte, ori te ametesc cu vorbele tinandu-te in prize minute in sir. Asta ramane la latitudinea voastra sa imi scrieti in comentarii daca v-am plictisit nitel sau doar v-am tinut atenti.

Timpul a fost cam mult, recunosc…adica nu ma gandeam ca o sa am ca rezultat un clip de aproape 19 minute, la ce balbe si emotii aveam, dar se pare ca mi-am depasit asteptarile :)).

Stiu sigur ca data viitoare o sa iasa mai bine!

Despre ce vreti sa discutam in urmatorul clip? Astept muuulte sugestii, chiar daca am si eu ceva teme in minte.

Aveti mai jos linkul catre youtube:

Va pup si seara frumoasa sa aveti!! (Caci da, asa cum am zis si in video, cand am inspiratie – de obicei seara – apai scriu nene)

😚🤗


40 de gânduri despre “Behind the scenes 😄

    1. Mai acum depinde de cat de emotiva esti…eu personal sunt o fire destul de timida cu alti oameni..in fata camerei ma mai prostesc asa putin. Cred ca iti trebuie o data sa faci un clip si gata, o sa iti placa. Si blogul e super bun pt ca mi se pare ca te pregateste pentru mai departe

      Apreciază

  1. Orice behind the scenes cred ca are parti in care te enervezi ca nu e focusul pe tine sau pentru ca se aud zgomote de fundal :)) Dar la final iti dai seama ca au fost amuzante. Cred ca ar fi tare interesant un video alcatuit din diverse clipuri care nu ti-au iesit. Poate erai cu cineva si te facea sa razi, sau te „enervezi” pe balbaieli si diverse lucruri. Nu stiu insa daca ar fi pe stilul tau un astfel de clip.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ma uitam si eu la clipurile de acum vreo 2 ani si se vedea pe fata mea ca aveam emotii sa ma filmez, desi eram singura, nu ma deranja nimeni si nimic. Acum nu mai am nicio treaba, nu mai am pic de rusine si nicio emotie, asa ca nici balbele nu mai sunt atat de dese :)). Dar e amuzant, mai ales la editari, desi uneori e si frustrant, cand vezi ca nu e focusul cum trebuie sau cine stie ce se mai aude pe fundal :))

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu